ONZE WINKELS ZIJN WEER OPEN  ! ONLINE GEEN VERZENDKOSTEN !

De winkels

De winkel bestaat sinds 1912 en is het bedrijf als het gaat om  mooie exclusieve schoenen. Onze schoenen bestaan uit merken, die uitblinken in kwaliteit, pasvorm en design, zowel heren als damesschoenen. Met onze persoonlijke service proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op verschillende beurzen zijn wij altijd opzoek naar de mooiste schoenen met de beste pasvormen. Naast onze vertrouwde winkel, bieden wij nu ook de service om een gedeelte van onze collectie online te kopen.

Raalte

Sinds 1 november 2014 hebben wij ook een vestiging in Raalte. In dit filiaal vind u een grote collectie van de merken, die wij ook voeren in Apeldoorn. Naast de bekende merken uit Apeldoorn, zijn wij ook Dealer van Ugg. Ziet  u een mooie schoen in onze webshop, dan kunt u gerust bellen en vragen of de schoen aanwezig is in het filiaal waar u wilt komen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Rethmeier-Bally
Herenstraat 7
8102 CN Raalte
Tel: 0572-366167

Rethmeier-Bally
Hoofdstraat 166-2
7311 BC Apeldoorn
Tel: 055-5213006

Apeldoorn

Sinds april 2018  hebben wij er een vestiging in Apeldoorn bij met mooie sneaker merken.  Ziet  u een mooie schoen in onze webshop, dan kunt u gerust bellen en vragen of de schoen aanwezig is in het filiaal waar u wilt komen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.