NU VERBOUWINGS OPRUIMING HOOFDSTRAAT 149 !!!

De winkels

RETHMEIER-BALLY

De winkel bestaat sinds 1912 en is het bedrijf als het gaat om  mooie exclusieve schoenen. Onze schoenen bestaan uit merken, die uitblinken in kwaliteit, pasvorm en design, zowel heren als damesschoenen. Met onze persoonlijke service proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op verschillende beurzen zijn wij altijd opzoek naar de mooiste schoenen met de beste pasvormen. Naast onze vertrouwde winkel, bieden wij nu ook de service om een gedeelte van onze collectie online te kopen.

Sale winkel

Sinds 2020 hebben wij ook een outlet in Apeldoorn erbij. In dit filiaal vind u een grote collectie van de merken o.a. Floris van Bommel. Ziet  u een mooie schoen in onze webshop, dan kunt u gerust bellen en vragen of de schoen aanwezig is, dan reserveren wij deze graag voor u, als u deze in de winkel wilt komen passen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Rethmeier-Bally
Hoofdstraat 166-2
7311 BC Apeldoorn
Tel: 055-5213006

Rethmeier-Bally Sale winkel
Hoofdstraat 149-151
7311 AV Apeldoorn
Tel: 055-5213006

 
 
 

Sander Exclusive Apeldoorn

Sinds april 2018  hebben wij er een vestiging in Apeldoorn bij met mooie sneaker merken.  Ziet  u een mooie schoen in onze webshop, dan kunt u gerust bellen en vragen of de schoen aanwezig is in het filiaal waar u wilt komen.